مجموعه آوش نت در روز های 16،15،14 آذر ماه تعطیل می‌باشد

inbound route در ایزابل

مسیر ورودی (Inbound Routes) در ایزابل | inbound route در ایزابل

inbound route در ایزابل

یکی از موارد اصلی پیدایش سیستم‌های تلفنی مدیریت تماس های ورودی بود چیزی که در سیستم تلفنی ایزابل به سادگی و قدرت قابل مدیریت و کنترل است و شما می‌توانید تماس های ورودی رو به هر مقصد دلخواهی هدایت کنید. در این مقاله با inbound route در ایزابل آشنا خواهید شد .

 

مسیر ورودی Inbound routes در ایزابل

هر تماسی که وارد سیستم تلفنی می‌شود (تماس‎‌هایی که از ترانک وارد می‌شوند) را میبایست به مسیر خاصی برای مثال (داخلی خاص و یا منشی دیجیتال IVR ) هدایت کرد تا تماس گیرنده در سریع ترین حالت ممکن به مقصود خود برسد.

بیشتر بخوانید : IVR چیست

مسیر‌های ورودی می‌تواند یک مسیر کلی و یا یک مسیر تفکیک شده باشد.

 

آموزش ایجاد مسیر ورودی در ایزابل

در ابتدا وارد سیستم تلفنی شوید و PBX و سپس PBX Configuration  را انتخاب کنید.

سپس گزینه Inbound routes را انتخاب کنید و از قسمت سمت راست Add Incoming Route  را انتخاب کنید سپس وارد محیط تصویر زیر می‌شوید.

 

inbound route در ایزابل

برای توضیحات این قسمت شما باید با دو مفهوم DID و CID آشنا شوید:

DID چیست :

DID مخفف عبارت Direct Inward Dialing، و بیان‌گر این است که تماس از کدام خط وارد سیستم تلفنی شده است. توجه داشته باشید که خطوط آنالوگ DID را ارسال نمی‌کنند و شما باید درون کارت و یا گیت وی FXO خود این موارد را مقدار دهی کنید تا بتوانید از آن در سیستم تلفنی استفاده کنید.

برای راحتی استفاده معمولا شماره DID را برابر شماره خط قرار می‌دهند.

برای مثال اگر می‌خواهید تماس هایی که به خط X شرکت وارد شد مستقیما به یک داخلی وصل شود این مورد را مقدار دهی می‌کنید.

CID چیست :

CID  مخفف caller identification، و بیان‌گر شناسه تماس گیرنده می‌باشد. این شماره در واثع شماره تماس گیرنده می‌باشد.

برای مثال اگر بخواهید تماس‌هایی که از شماره تماس گیرنده Y به هر کدام از خطوط متصل به مرکز تلفن در شرکت وارد شد، به داخلی خاصی وارد شود این گزینه را مقدار دهی می‌کنید.

 

Description : نامی برای این inbound route  در ایزابل مشخص کنید.

DID Number :  در این قسمت مشخص خواهید کرد که تماس از کدام خط وارد شده است. البته اگر نیاز به تفکیک خطوط در مسیر های ورودی داشتید این گزینه را مقدار دهی کنید و اگر نیاز به تفکیک مسیر ورودی خطوط ندارید می‌توانید این گزینه را خالی بگذارید.

CallerID Number :این گزینه هم می‌تواند خالی باشد، اما در صورتی که نیاز دارید تماس‌هایی که از شماره تماس گیرنده خاصی که با شرکت تماس گرفته است به مقصد خاصی منتقل شود می‌توانید این گزینه را با شماره همان شخص مقدار‌دهی کنید.

Music On Hold : می توانید با این گزینه موزیک انتظار مورد نظر را برای مسیر ورودی تعیین کنید.

Call Recording : اگر می‌خواهید تماس‌های ورودی به مرکز تلفن ضبط شود این گزینه را باید فعال کنید،  توجه کنید که این قسمت به ضبط مکالمه در داخلی الویت دارد پس در اکثر مواقع باید فعال باشد.

بیشتر بخوانید : ضبط مکالمات یک داخلی در ایزابل

Set Destination : در این قسمت مقصد تماس ورودی را مشخص می‌کنید. این مقصد می‌تواند یک داخلی یا IVR و یا هر مقصد مدنظر شما باشد.

 

کلام آخر

همیشه برای تعریف مسیر ورودی این نکته را در نظر بگیرید که شخص تماس گیرنده در سریع ترین حالت ممکن به مسیر مورد نظر خود هدایت شود.

توجه داشته باشد که سیستم تلفنی ایزابل دارای مسیر ورودی از پیش تعریف شده ای نیست و حتما باید inbound route در ایزابل مشخص شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *